La Sfinx


Din Buşteni am plecat spre Sfinx pe Jepii Mici, un drum destul de frumos, cu drumuri prin pădure şi zone destul de periculoase. Când am ajuns aproape de Cabana Caraiman m-a întâmpinat o furtună, care mi-a dat emoţii deoarece stâncile deveniseră alunecoase, iar fulgerele începuseră să apară.

Am tras cât am putut de mine şi am reuşit să ajung la cabană, cu furtuna în spate. Am băut un ceai cald şi m-am îndreptat către Sfinx, de data asta trecuse furtuna iar soarele apăruse. Am ajuns la Sfinx, acolo unde nu erau foarte mulţi turişti, aşa că am profitat şi am reuşit să fac o poză Sfinxului fără oameni.

La întoarcere am coborât cu telecabina şi mi-am reluat drumul către Bucureşti.











Peppy Web Developer

5 comments:

  1. Ce-i cu "Petre Margineanu" pe fotografii?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acesta este numele meu, am zis ca la fotografiile ce nu fac parte din categoria "locuri uitate", sa-mi pun numele.

      Delete
  2. Frumos, frumos !
    Ar merita sa cauti tunelurile alea de dedesupt despre care se vorbeste atata !

    ReplyDelete
    Replies
    1. iti dai seama ca daca ar exista tunelurile alea probabil ar fii pazite maxim, dar merita sa iti risti libertatea pentru asa o experienta, desigur aici apare si faza aia ca poti fii omorat daca stii prea multe

      Delete
    2. Ai mare dreptate, intradevar poti sa fii omorat din greseala de o stanca de orice altceva, "din pura intamplare", ca stii prea multe. In legatura cu tunelurile, parerea mea este ca sunt foarte bine ascunse, nu neapart pazite (sau cine stie?) , dar daca ar fi paza ar da de banuit mai ales undeva la munte. In Bucuresti, spre exemplu sunt pazite de un amarat de paznic (vorbesc serios) si ma refer la adaposturi mari din capitala.

      Delete