Lacul Morii


Lacul Morii este cel mai mare lac din capitala, a fost creat pe timpul lui Ceausescu pentru a impiedica inundarea Bucurestiului. Candva aici se afla un cimitir si una dintre cele mai mari biserici din zona.Exista foarte multe legende urbane, de la blesteme, la oase iesite la suprafata.
In continuare va voi arata cateva poze cu drumul spre Lacul Morii si catre insula, care era defapt tinta noastra.Bike route 1512919 - powered by Bikemap 
                        
Mai multe poze cu aceeasi locatie gasiti si pe:

Peppy Web Developer

7 comments:

 1. Super! Nu am mai fost pe acolo din faculate! Sa fie vreo 10-12 ani de atunci. Constructiile de pe insula arata ca niste ruine antice. Faina imaginea.

  ReplyDelete
 2. stiati ca pe insula in cladirea aceea fara pereti din mijloc este un ecou impresionant ? nu stiu care ar putea fi explicatia dar este foarte ciudat...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Da, acolo e un foisor, se dadeau concerte la un moment dat.

   Delete
 3. Sinistru e sa n-ai parte de scoala,intr-adevar. In special de niste lectii de fizica elementara. Sunetul se propaga radial prin aer, cu orice obstacol cu care intra in incidenta rezulta reverberatii, adica ecou pentru toti oamenii prosti. Pentru asta a si fost creat, pentru muzica! TA-DAAAh!

  ReplyDelete
 4. dar devreme te-ai trezit Anonymous-ule ....

  ReplyDelete