"Locuri uitate" a devenit site!





Cu prilejul inaugurarii site-ului, vă invit să pătrundeţi în cele mai ascunse locuri ale Bucureştiului , să vă delectaţi privirile cu câteva fotografii făcute deasupra capitalei noastre şi nu numai.

 Locuri uitate de lume care în cazul oraşului Bucureşti, astfel de locuri se găsesc la fiecare pas, dar trecătorul obişnuit a uitat să le mai vadă. Totuşi, pentru ochiul format al exploratorului ele prezintă o atracţie aparte. Un petic de hârtie, un obiect care a aparţinut cuiva care a locuit sau a trăit acolo, toate reprezintă mici comori care arată că respectiva clădire a fost cândva un furnicar viu.

Bucureşti, metropolă, oraş european.Vestigiile istorice îl însoţesc pe călătorul iubitor al trecutului unui aşezământ care mai păstreză înca reminescienţele unei civilizaţii existente, civilizaţie care emoţionează dar care în acelaşi timp conţine o doză de revoltă împotriva celor ce au dat uitării clădiri monumentale, importante prin frumuseţea lor cât şi prin semnificaţia lor de odinioară.

Secretele Bucureştiului sunt bine ascunse, dar cel care va şti să le caute, le va găsi. Poate câteva din aceste secrete le veţi descoperi aici, pe http://www.locuriuitate.com/ .
Peppy Web Developer

3 comments:

  1. Felicitari, felicitari si la cat mai multe postari interesante ! Datorita blogului tau am descoperit forturile din jurul Bucurestiului (iar in unul din ele am jucat Domestic Airsoft).

    ReplyDelete
  2. Multumec Gabriel, probabil te-ai jucat in fortul Leurdeni sau in Bateria 9-10.

    ReplyDelete
  3. Da, la fortul Leurdeni. Este accesibil si aproape de cei cu care joc.

    ReplyDelete